Takken versnipperen

Wilt u bomen in uw tuin laten verwijderen of zijn er boomstronken die u weggehaald wilt zien? Wij kunnen uw takken (tot 18 cm in dikte) versnipperen zodat u hier geen overlast meer van ondervindt. Lees hier meer over onze diensten en maak direct een afspraak om vrijblijvend een offerte op te laten stellen

Hout versnipperen

Takken versnipperen doen wij met onze eigen machines. Hiervoor brengen we dus geen extra kosten bij u in rekening. Met behulp van onze  hout- en takken versnipperraar zullen wij al uw houtafval verwerken tot snippers zodat u dit kunt hergebruiken of makkelijker af kunt laten voeren. U kunt er dus zelf voor kiezen wat u met de snippers wilt doen. Misschien wilt u deze gebruiken in de tuin, bijvoorbeeld om een speelplekje voor de kinderen aan te leggen. Maar het is uiteraard ook mogelijk dat wij de snippers voor u afvoeren.

Offerte op maat

Wij werken altijd van uit een offerte op maat. Dat houdt in dat we eerst bij u langskomen om de precieze werkzaamheden met u te bespreken. Wilt u bijvoorbeeld ook een boom laten verwijderen of is dit reeds gebeurd? En als u dat wilt, halen wij ook de boomstronk voor u weg. Ook moet u nog een keuze maken wat u wilt met de snippers van de takken. Laat u deze door ons afvoeren of doet u dat zelf? Kortom: Allemaal dingen waar wij rekening mee houden bij het opstellen van de offerte. Zo bieden wij u een service aan die precies op maat is en weet u precies wat u allemaal van ons kunt verwachten.

Wilt u ons om uw takken te versnipperen? Om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen, kunt u een bericht achterlaten op ons offerteformulier of via contactgegevens. Wij reageren altijd zo snel mogelijk. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken. We komen graag bij u langs.

Offerte aanvragen

Offerte formulier
Van welke dienst(en) wilt u gebruik maken?
Bent u een bedrijf of particulier?