Boomstronken verwijderen

Boomstronken kunnen erg in de weg zitten. Bijvoorbeeld wanneer u een terras aan wilt leggen of de tuin deels wilt beplanten kan een boomstronk voor problemen zorgen. Laat daarom uw stronk verwijderen door de professionals van Boomverzorging Noord Nederland. Wij kunnen bomen tot de boomwortel verwijderen, waardoor u hier geen problemen meer door zult ondervinden.

Boom verwijderen en stronk frezen

Onze exacte werkzaamheden zijn afhankelijk van uw wensen en de huidige situatie. Is er bijvoorbeeld al eerder een boom verwijderd waarvan alleen de stronk is overgebleven of moet de boom nog worden weggehaald? Wij beginnen dan uiteraard met het verwijderen van de boom. Hiervoor hebben wij verschillende methodes. Het spreekt voor zich dat we de wekwijze eerst met u bespreken. Uiteindelijk blijft er alleen een stronk over. Deze frezen wij en halen wij er vervolgens uit. Dit doen we tot wel 30 centimeter onder de grond. De machine die wij gebruiken voor een stronk verwijderen is slechts 85cm breed. Hierdoor past deze in elke tuin en kan deze door elke woning vervoerd worden.

Op maat gemaakte offerte

Als u gebruik wilt maken van onze diensten dan komen we in alle gevallen eerst langs om de situatie op te nemen. We bespreken graag de werkzaamheden met u door en stellen kosteloos een offerte op, zodat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan. Vervolgens spreken we af wanneer wij de klus bij u uitvoeren.

Wacht niet langer en laat uw stronk verwijderen door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer zult hebben van hobbels in uw terras en uw tuin kunt gaan inrichten zoals u dat wilt. U komt met ons in contact door een bericht achter te laten op het online contactformulier of door te bellen naar 06-14103279 Wij helpen u graag verder.

Offerte aanvragen

Offerte formulier
Van welke dienst(en) wilt u gebruik maken?
Bent u een bedrijf of particulier?