Bomen verwijderen

Een boom kan een behoorlijke last zijn. Misschien belemmert hij uw uitzicht of zorgt de boom ervoor dat er geen zonlicht in uw tuin terecht komt. In sommige gevallen is het echter ook zo dat een boom uw veiligheid, de veiligheid van het verkeer of die van uw buren in gevaar brengt. Wij kunnen bomen verwijderen die u tot overlast zijn. Dat doen we op zeer professionele wijze.

Verschillende methodes

Bomen verwijderen kan op diverse manieren. De keuze voor een bepaalde methode is vooral gebaseerd op de hoeveelheid ruimte die beschikbaar is en natuurlijk op uw persoonlijke voorkeur en onze eerdere ervaringen. Als er weinig ruimte beschikbaar is dat kappen lastig is, komen wij vaak met twee personen bij u langs. Wij klimmen dan in de boom om deze stuk voor stuk naar beneden te halen. Wij nemen al het gereedschap mee. Zo hoeft u verder zelf dus nergens rekening mee te houden.

De procedure

Wij kunnen bomen weghalen bij zowel bedrijven als particulieren. Wanneer u één of meerdere bomen door ons wilt laten verwijderen, komen wij altijd eerst bij u langs om de huidige situatie op te nemen. Vervolgens stellen wij een vrijblijvend offerte voor u op. De prijs voor het verwijderen van een boom is bijvoorbeeld afhankelijk van de dikte van de boom, het houtsoort en de ruimte die beschikbaar is. Als u daarmee akkoord gaat, komen wij op korte termijn langs voor het weghalen van de boom.

 

Offerte aanvragen

Offerte formulier
Van welke dienst(en) wilt u gebruik maken?
Bent u een bedrijf of particulier?